Below are our current vacancies

However, if you would like to send an open application, please send us your CV and cover letter in English and include a copy of your passport or both sides of your residence card.

For Primary School send them to primaryrectruitment@ishthehague.nl

For Secondary School send them to secondaryrecruitment@ishthehague.nl

 

Concierge (1FTE)

De International School of The Hague zoekt per direct een enthousiaste conciërge.
 
Conciërge (1 fte)
 
Wie zijn wij?
The International School of The Hague heeft een doorlopend internationaal curriculum voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Onze studenten zijn Engelstalig, de voertaal is dan ook Engels. The International school of The Hague is onderdeel van Stichting het Rijnlands Lyceum. De Stichting staat voor toonaangevend onderwijs. De Stichting verenigt zes scholen op algemene grondslagen en biedt Nederlands, tweetalig, Europees en Internationaal onderwijs. 
 
Word jij onze nieuwe collega? The International School is op zoek naar een enthousiaste Conciërge. Binnen onze school ben jij één van de acht conciërges, die zorgdraagt voor het reilen en zeilen binnen het gebouw en op het schoolplein. Kortom; je helpt mee een nette en schone omgeving te creëren waar leerlingen en medewerkers met plezier verblijven.
Dit doe je onder andere door:
 • toezicht te houden in en om de school
 • facilitaire ondersteuning van staf en leerlingen
 • mee te helpen bij het opruimen en klaarzetten van (les)ruimten
 • logistieke werkzaamheden te verrichten
 • alle voorkomende klussen op te pakken.

Het betreft hier een tijdelijke functie voor één jaar met ingang van 1 januari 2019, met mogelijk uitzicht op een vaste aanstelling.

De werkdagen zijn in principe van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds. Buiten de afgesproken uren kan een beroep op je worden gedaan om op informatieavonden en evenementen inzetbaar te zijn. Het heeft de voorkeur wanneer je flexibel met het aantal werkuren kunt omgaan.

Wanneer je ervaring met BHV en EHBO hebt, is dit een pré. Bij voorkeur heb je enige ervaring als conciërge in het onderwijs en vind je het leuk om omringd te zijn met leerlingen in deze leeftijdscategorie. Je bent positief ingesteld, houdt van aanpakken, je ziet altijd werk liggen, je werkt goed in teamverband en je beschikt over goede communicatieve eigenschappen in zowel Nederlands als Engels. 
Ook kun je goed overweg met computers.

Wat hebben wij te bieden?
Op onze school heerst een veilig klimaat, er wordt in een prettige en open sfeer gewerkt. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing.

Solliciteren
De sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je voor 7 december 2018 sturen aan dhr. Gerard Zuijderduijn. Adres: Wijndaelerduin 1, 2554BX Den Haag. g.zuijderduijn@ishthehague.nl

Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 10 december 2018. Voor meer informatie over de vacature is dhr Gerard Zuijderduijn (building manager) bereikbaar via telefoonnummer 070-3281450 van maandag t/m donderdag.

 • International Baccalaureate logo
 • International Primary Curriculum logo
 • Rijnlands Lyceum Foundation logo
 • Council of International Schools logo
 • Dutch International Schools logo
 • European Council of International Schools logo
 • The GLOBE Program logo
 • Trinity Registered Exam Centre 1470 logo
email page print page small type large type
powered by finalsite